Welkom bij Embrace


De wereld verandert in een hoog tempo. Het lijkt erop dat er steeds meer van mensen wordt gevraagd. De continue beweging heeft te maken met de evolutie van de mens. In deze tijd waarin van alles gaande is, is het belangrijk om je ruimte in te nemen en goed voor jezelf te zorgen zodat je in vrijheid kunt kiezen hoe je met veranderingen om wilt gaan.


Embrace"transformatie in bewust-zijn", is een praktijk voor bewustzijnsontwikkeling in Marum waar ik, Sianne Alkema, mensen begeleidt bij groei- en ontwikkelingsprocessen. Ik geef zowel individuele begeleiding als begeleiding aan groepen waaronder:


De training Chetana, bewust zelfmanagement en communicatie

De opleiding Intuïtief Begeleiden, zuiver waarnemen en leiding geven.


Deze training en opleiding is een samenwerking tussen de Team Academie en Embrace en worden gegeven in onze trainingsruimte in Meppel. 

De opleiding Intuïtief Begeleiden is een het vervolg op de training Chetana. 


Embrace betekent 'omarm'. Door je werkelijke zelf te omarmen, ontwikkel je bewustzijn en kun je dingen in perspectief plaatsen. Als je jezelf erkent zoals je werkelijk bent, kun je jezelf ontwikkelen en/of transformeren naar een groter bewustzijn waardoor je om kunt gaan met wat er is zonder jezelf te verliezen. Hierbij staat de liefde voor jezelf centraal. De werkwijze van Sianne is gericht op het unieke “zijn” van ieder mens en de persoonlijke ontmoeting.

 

 Schrijf je in!


Nieuwsbrief
E-mailen
Bellen
Map
Info